Hanya LT bagaimana fungsi kehilangan berat badan.

Risalah ini menyediakan senarai perkara yang boleh membantu anda mengurangkan berat badan.

Di sesetengah kawasan, ia agak LT asas.

Di sesetengah kawasan, ia agak asas. Berat anda bergantung kepada berapa banyak tenaga yang anda makan (lemak dalam makanan dan minuman) dan berapa banyak tenaga tubuh fizikal anda gunakan (terbakar) :.

Di sesetengah kawasan, ia agak asas.Berat badan anda terus menjadi mantap jika kuantiti lemak yang anda makan menyamai dengan kuantiti kuasa yang digunakan oleh sistem badan anda.

Sekiranya anda makan lebih banyak kalori berbanding dengan anda, anda akan mendapat berat badan MK. Tambahan (atau lebihan) elektrik sebenarnya diubah menjadi lemak dan disimpan dalam sistem badan anda.

Anda menurunkan berat badan jika anda mengambil lebih sedikit kalori berbanding dengan anda. Badan anda mesti mengambil kesempatan daripada cawangan tisu lemak sendiri untuk memperoleh kuasa tambahan yang diperlukan.

Oleh itu, untuk mengurangkan berat badan, anda memerlukan kekurangan kalori. Anda boleh mendapatkan defisit kalori ini melalui LT MK:.

  • Memakan banyak kurang (menyerap lebih sedikit lemak yang berasal dari makanan).
    Menjalankan usaha lebih fizikal (menggunakan lebih banyak kalori).
  • Sebenarnya ada 3,500 kalori dalam 1 pound (0.45 kg) lemak badan.

Hasilnya, menurunkan kalori anda melalui kira-kira 500 kalori setiap hari dengan mudah boleh menyebabkan penurunan berat badan 1 pound setiap minggu.]

Itulah yang paling besar untuk tidak terlalu tipis.

Itulah yang paling besar untuk tidak terlalu tipis. Anda perlu berusaha menurunkan berat badan dengan perlahan. Sekiranya anda menjatuhkan lebih kurang satu kilogram seminggu, anda boleh menggugurkan tisu massa otot dan bukan lemak berlebihan. Ini benar-benar bukan pengurangan berat badan yang berkekalan. Oleh itu, disyorkan supaya anda turun sekitar 0.5 hingga 1 kilogram mingguan (kira-kira 1-2 paun mingguan).

Itulah yang paling besar untuk tidak terlalu tipis.Idea terbaik: jika anda ingin membakar lemak, kuasa anda dalam keperluan untuk menjadi kurang daripada tenaga anda yang digunakan. Singkatnya, anda mesti makan lebih banyak dan menyingkirkan lebih banyak LT.

Pelarasan gaya hidup selamanya.

Pelarasan gaya hidup selamanya. Sesetengah orang diturunkan oleh program diet yang ketat untuk tempoh yang singkat. Walau bagaimanapun, apabila rejimen diet mereka berakhir, mereka sering kembali kepada amalan memakan mereka yang lama, dengan berat badan mereka menjadi semakin terhormat.

Menurunkan berat badan, kemudian mengekalkannya, memerlukan pelarasan dalam kehidupan seharian MK. Ini termasuk sifat seperti:.

Petua utama: berbincang dengan keluarga atau rakan untuk membantu serta menggalakkan anda sentiasa berpegang kepada cara hidup yang seimbang. Fikirkan tentang cara hidup yang hidup untuk seluruh isi rumah namun lakukan tidak boleh dimatikan jika anda tidak mendapat bantuan lengkap.

Pelarasan gaya hidup selamanya.Untuk menundukkan dan menjauhkan diri ini, anda perlu benar-benar dirangsang, benar-benar mahu menurunkan berat badan serta ingin memperbaiki aspek dari gaya hidup anda.

Tiada pelan penurunan berat badan pasti akan berfungsi kecuali jika anda mempunyai berat badan yang teruk MK.

Anda tidak dapat mengalami yang sebenarnya berat badan berlebihan atau berat badan berlebihan adalah kebimbangan anda MK.

Anda tidak dapat mengalami yang sebenarnya berat badan berlebihan atau berat badan berlebihan adalah kebimbangan anda. Jadi, anda mungkin mempunyai sedikit insentif atau bahkan perlu membakar lemak. Itu hebat, selagi anda memahami bahaya kesihatan dan kesejahteraan.

Ten wpis został opublikowany w kategorii Uncategorized. Dodaj zakładkę do bezpośredniego odnośnika.