Terangkan senarai ini untuk menggalakkan LT diri anda.

Terangkan senarai ini untuk menggalakkan diri anda.

Tetapkan sasaran yang jelas dengan skala masa yang masuk akal.
Berdasarkan jumlah yang dinasihatkan dari pengurusan berat badan yang dijelaskan di atas, sediakan diri anda sendiri sasaran penurunan berat badan yang jelas bersama dengan skala masa yang munasabah.

Sesetengah orang berusaha untuk mendapatkan berat badan yang ideal MK. Walau bagaimanapun, ini mungkin sebenarnya banyak berat badan yang akan jatuh untuk anda serta anda mungkin dibekalkan mengenai kemajuan tidak memuaskan, serta menyerah diri.

Terangkan senarai ini untuk menggalakkan diri anda.Oleh itu, anda boleh mengetahui bahawa membantu untuk memecahkan matlamat penurunan berat badan anda yang berkesan. Sebagai contoh, anda mungkin lebih suka menubuhkan matlamat anda sendiri untuk menggugurkan 4 kilogram selama berpuasa 4-6 minggu penuh LT. Sebaik sahaja anda telah mencapai sasaran itu, anda boleh menentukan sendiri diri anda yang lain, dan sebagainya

Bagi banyak orang, anda boleh mula mendapat manfaat kesihatan dan kesihatan dengan menumpahkan juga hanya 5-10% dari berat badan permulaan anda MK.

Sebagai contoh, jika berat badan permulaan anda adalah SATU RATUS KOTOR, kehilangan berat badan sebanyak 5-10 kg pasti akan menghasilkan beberapa manfaat kesihatan untuk anda, walaupun anda sebenarnya masih belum mencapai berat badan yang optimum.

Tip utama: tujuan menurunkan berat badan secara berterusan, sekitar 0.5-1 kilogram seminggu. Bagi ramai orang, faedah kesejahteraan dapat dengan mudah dapat kehilangan 5-10% berat badan mereka yang pertama. Ini biasanya sekitar 5-10 kg.

Tentukan diri anda pelan aktiviti MK.

Tentukan diri anda pelan aktiviti. Selain daripada menentukan sasaran pengurusan berat badan yang munasabah, itu juga bermanfaat untuk menetapkan diri sebagai suatu program tindakan.

Menjadi bijak serta mempertimbangkan dengan tepat apa yang anda alami akan mempunyai kesan paling mutlak pada berat badan anda. Sebagai contoh, jika anda kini mempunyai angin setiap hari, perancangan tindakan anda boleh mengurangkan ini kepada dua kali seminggu sahaja.

Tentukan diri anda pelan aktiviti.Program aktiviti anda boleh bermula dengan 3 matlamat utama; maka, sebaik sahaja anda telah memperoleh sasaran ini LT, anda boleh mengulangi program tindakan anda dan juga memikirkan perubahan lain yang mungkin anda dapat lakukan. Cadangan ini sebenarnya untuk mendapatkan perubahan kecil dan kecil yang anda boleh kekal selama-lamanya.

 • Perbincangan yang berkaitan.
 • Sakit.
 • nicola41357.
 • 2semak.
 • Perut – mengalami masa yang sukar.
 • lisa2612.
 • 2semak.
 • Benar rasa.
 • sam20934.
 • 2semak.
 • Memulakan perbincangan.

Skrin pengambilan makanan makanan anda sekarang. Adalah berguna untuk memahami betapa lazimnya anda makan. Buat usaha sentiasa menyimpan rekod harian, mencatat semua yang anda makan dan makan selama seminggu atau lebih.

Termasuk juga makanan snek yang paling kecil. Adakah terdapat peluang dari hari anda mempunyai kecenderungan untuk makanan ringan lebih? Adakah anda memakan 3 makanan sehari?

Adakah terdapat makanan ringan yang anda tidak perlukan LT?

Adakah terdapat makanan ringan yang anda tidak perlukan?Adakah terdapat makanan ringan yang anda tidak perlukan MK?

Anda boleh mengetahui bahawa praktikal untuk menutup buku harian anda bersama dengan jururawat teknik anda, doktor anda atau profesional LT diet.

Kebenaran yang jelas adalah, untuk menurunkan berat badan, anda perlu mengambil di bawah penggunaan makanan sedia ada anda (perhatikan di atas) MK.

Ten wpis został opublikowany w kategorii Uncategorized. Dodaj zakładkę do bezpośredniego odnośnika.